žmonių ir kasmet vartotojų skaičius nuolat auga. Kad suprastume šį klausimą, sugaišome daug laiko. Reklamos kabinete matysite žmonių, kurie matė jūsų skelbimus, ir žmonių, kurie spustelėjo jūsų skelbimus, skaičių. Kadangi algoritmai tampa vis sudėtingesni, savarankiški bandymai dažnai veda prie išlaidų švaistymo netiksliniams paspaudimams. Būsimoms publikacijoms: galite iš anksto nustatyti privatumo parametrus, kurie bus taikomi visiems naujiems įrašams. Tai neturi įtakos jau paskelbtiems įrašams.
Privatumo nustatymai ir jų reikšmė
Mažiausias reklamos biudžetas yra apie 200 eurų per mėnesį. Biudžetas priklauso nuo reklamuojamo produkto ar paslaugos. Dažniausiai mažas biudžetas gali būti efektyvus, jei konkurencija nišoje yra maža. Reklama negali būti visiškai neveiksminga. Nes nors vyresnio amžiaus žmonės kasdieniniame gyvenime ne visada naudojasi kompiuteriu ar mobiliuoju telefonu.
Nustatykite, kas mato jūsų įrašus- Skyriuje "Privatumas" rasite punktą: - Kas galės matyti jūsų įrašus ateityje? Čia galite pasirinkti, kas matys jūsų naujus įrašus - draugai, draugų draugai, tik jūs, vartotojų sąrašas arba visi interneto vartotojai. Šis nustatymas neturi įtakos jau paskelbtiems įrašams. Taip pat galite keisti privatumo nustatymus kiekvienam naujam įrašui atskirai po įrašo kūrimo langu (kairėje nuo mygtuko „Siųsti“).
Pažymėtų įrašų matomumas
3. Valdykite matomumą įrašų, kuriuose esate pažymėtas- Skyriuje "Chronologija ir žymės" galite nustatyti, kas mato įrašus, kuriuose esate pažymėtas, ir įjungti tokių įrašų peržiūros funkciją prieš jiems pasirodant jūsų chronologijoje.
Ribojimo ir blokavimo priemonės
4. Naudokite sąrašą „Riboti“- Skyriuje "Blokuoti" galite pridėti vartotojus į sąrašą „Riboti“. Jie matys tik tas jūsų publikacijas, kurios yra prieinamos „Visiems“ arba kuriose jie yra pažymėti, bet negalės matyti tik draugams skirtų įrašų.
5. Vartotojų blokavimas- Skyriuje "Blokuoti" galite visiškai užblokuoti asmenį. Nuotraukos auditorija nustatoma pagal ją įkėlusį asmenį: jei jus pažymėjo kito asmens nuotraukoje, šios nuotraukos matomumas priklauso nuo autoriaus nustatymų. Jei esate pažymėtas nuotraukoje: ją gali matyti visi, kurie priklauso nuotraukos autoriaus pasirinktai auditorijai. Tai gali būti autoriaus draugai, pažymėtų žmonių draugai (jei įjungta atitinkama parinktis) arba net visi interneto naudotojai, jei nuotrauka yra viešai prieinama.
Jūsų chronikoje: galite valdyti, kas mato publikacijas, kuriose esate pažymėtas - tam yra atskiras nustatymas skyriuje Chronika ir žymės. Jei nenorite, kad kas nors matytų žymę: galite pašalinti žymę iš nuotraukos arba paprašyti autoriaus pašalinti įrašą. Ši funkcija nėra prieinama dėl privatumo ir konfidencialumo priežasčių. Visos trečiųjų šalių programos ar plėtiniai, kurie žada parodyti tokių lankytojų sąrašą, greičiausiai yra sukčiavimo arba apgavysčių priemonės. Laisves pr.

Šie nustatymai padeda kontroliuoti, kas mato jūsų įrašus ir pažymėtus turinius, taip sumažinant netikslų matomumą ir apsaugant privatumą.