Kaip panaikinti Snapchat paskyrą: išsamus vadovas

Galimybė ištrinti „Snapchat“ paskyrą, kaip ir daugelio kitų paslaugų atveju, yra šiek tiek paslėpta - juk platforma nenori prarasti savo vartotojų. Be ištrinimo, taip pat galite laikinai deactivate savo „Snapchat“ paskyrą. Jei norite visam laikui ištrinti savo „Snapchat“ paskyrą, tai visada atliekama dviem etapais. Kai pateikiate prašymą ištrinti paskyrą, jūsų profilis pirmiausia deactivate­uojamas 30 dienų, o po to „Snapchat“ jį visam laikui ištrina. Per šį laikotarpį, jei pergalvojote, vis dar galėsite prisijungti kaip įprasta.

„Android“ naudotojai negali ištrinti „Snapchat“ paskyros tiesiogiai programėlėje. Prisijungiate naudodami savo „Snapchat“ paskyrą. Dabar atsivers puslapis „Ištrinti paskyrą“. Ekrane pasirodys prašymas, patvirtinimas, kad jūsų paskyra buvo sėkmingai deactivate­uota. Netrukus gausite patvirtinimo laišką apie šį veiksmą. „iPhone“ naudotojams paskyros ištrynimas iš esmės vyksta taip pat, kaip ir Android įrenginiuose arba kompiuteriuje. Vie­nintelis skirtumas yra tas, kad nereikia rankiniu būdu naršyklėje atidaryti svetainės accounts.snapchat.com - į ją galima patekti tiesiogiai per programėlę.

Snapchat paskyros ištrynimo ekrano iliustracija

Slinkite žemyn iki skilties „Paskyros veiksmai“ ir pasirinkite „Ištrinti paskyrą“. Tai automatiškai atvers puslapį „Ištrinti paskyrą“ jūsų telefono naršyklėje. Jei per 30 dienų neaktyvinsite savo paskyros, ji bus galutinai ištrinta. Tai reiškia, kad visi jūsų kontaktai ir programėlės archyvas išsaugoti „snapai“ taip pat bus negrįžtamai ištrinti. „Snapchat“ sėkmė grindžiama idėja, kad pasidalintos nuotraukos, vaizdo įrašai ir istorijos gavėjui matomos tik trumpą laiką, o po to visiškai ištrinamos.

Nuo 2016 m. vidurio „Snapchat“ įdiegė funkciją „Memories“, kuri leidžia vartotojams išsaugoti savo „snaps“ ir istorijas programėlės archyve, kad galėtų jais naudotis vėliau. Taip pat galite nustatyti funkciją „Memories“, kad nuotraukos ir vaizdo įrašai būtų išsaugomi įrenginio vidinėje galerijoje. Nors prieš ištrin­dama paskyrą galite išsaugoti savo „snaps“, tokia funkcija netaikoma kitų žmonių atsiųstiems „snaps“.

Memories funkcijos iliustracija

Nors aštrinimo procesas vyksta, svarbu žinoti:

  • Jei norite išregistruoti arba ištrinti savo „Snapchat“ paskyrą, atlikite toliau nurodytus veiksmus. Paskyra bus išregistruota 30 dienų ir per tą laikotarpį ją vis dar galima aktyvuoti iš naujo.
  • Jei esate Indijoje ir ištrinate paskyrą, ji bus išregistruota 30 dienų ir per tą laikotarpį ją vis tiek galima suaktyvinti iš naujo. Jei kyla sunkumų prisijungiant prie paskyros portalo dėl slaptažodžio pamiršimo, galima sukurti naują slaptažodį.
  • Pastaba: kai kurie ištrintos paskyros duomenys išsaugomi teisinių, saugumo ir verslo poreikių dėlei. Pavyzdžiui, išsaugosime informaciją apie bet kokius įsigijimus, kuriuos galėjote atlikti per „Snapchat“, kai sutikote su Paslaugų teikimo sąlygomis bei Privatumo politika.

Duomenų valdymas po paskyros išjungimo

Kai išregistruosite arba ištrinsite paskyrą, turėsite 30 dienų atsisiųsti savo duomenims. Jei per pirmąsias 30 dienų neprisijungsite arba neatsisiųsite savo duomenų, po 60 dienų jūsų duomenys bus ištrinti visam laikui. Jei esate Indijoje, turėsite 30 dienų atsisiųsti duomenims kai paskyra bus išregistruota arba ištrinta.

Gali būti atvejų, kai turite „Snap“ žvaigždė Viešąjį profilį arba Viešąjį įmonės profilį. Tokiais atvejais galite grąžinti standartinį Viešąjį profilį, bet jei išvalysite Viešąjį profilį, jūs nebegalėsite naudotis papildomų „Snap“ žvaigždė ir verslo viešųjų profilių privalumais. Atminkite, kad išvalius Viešąjį profilį, jūsų vartotojo vardas arba paskyra nebus ištrinta; bus ištrintas tik Viešojo profilio turinys. Išvalyti Viešą profilį nebus galima atkurti, bet galite pradėti iš naujo ir pridėti turinį vėl.

How To Send A Video As A Snap On SnapChat (For Beginners)

Aptarnavimo patarimai ir svarbūs niuansai

  1. Prieš ištrindami paskyrą, įsitikinkite, kad turite atsisiuntę reikalingus duomenis, nes po 60 dienų duomenys bus visiškai ištrinti.
  2. Memories gali būti nusta­tyti taip, kad nuotraukos ir vaizdo įrašai būtų saugomi į įrenginio galeriją, tačiau tai netaikoma kitiems atsiųstiems snaps.
  3. Jei reikia, visada galite pabandyti prisijungti kaip įprastai per 30 dienų laikotarpį, kad paskyra būtų aktyvuota iš naujo.

Dažni klausimai

  • Ką reiškia deactivate paskyrą 30 dienų laikotarpyje?
  • Ką turiu daryti, jei pamiršau slaptažodį?
  • Ką apima duomenų atsisiuntimas ir kiek tai užtrunka?
Pastaba: šalies ypatybės gali keistis, todėl visada patikrinkite oficialų Snapchat pagalbos centrą dėl naujausių nuostatų.

tags: #kaip #panaikinti #profili #snapchat