Kaip Facebooko profilį paversti paskyra: žingsnis po žingsnio vadovas

Per ilgus soc. tinklo naudojimo metus savo profilyje prikaupiame daug nuotraukų ir atsiminimų, kuriuos norisi išsaugoti. If you decide to delete your account, it is worth noting that all information disappears with it, as stated in a press release to the media. Net 21 proc. tinklą rodo Bitės užsakymu atliktas tyrimas. Nusprendus palikti socialinį tinklą, norimus duomenis saugant rankiniu būdu, užtruksite tikrai daug laiko, todėl naudinga laikyti svarbią informaciją Google Photos platformoje, iš kurios ji niekur nedings net ir pakeitus įrenginį.

Duomenų perkėlimas į Google Photos

Tada spustelėkite profilio piktogramą viršutiniame dešiniajame kampe ir pasirinkite „Nustatymai“ (angl. Settings). „Transfer a copy of your information“, spustelkite šalia jos esantį „Peržiūrėti“ (angl. View) ir pasirinkite „Google Photos“. Kitame puslapyje pasirinkite, kokias nuotraukas ir vaizdo įrašus norite perkelti, - aiškina ekspertas M. Anot eksperto, atlikus šiuos veiksmus, jums reikės prisijungti prie jūsų Google paskyros - suvesti vartotojo vardą ir slaptažodį. Užbaigus šiuos žingsnius, failai bus perkelti į Google paskyrą.

Google Photos duomenų perkėlimas

Nukopijuotų duomenų saugojimas ir prieiga

Norint rasti visas perkeltas nuotraukas ir vaizdo įrašus, atsidarykite pagrindinį Google puslapį, viršutiniame dešiniame kampe spustelėkite programėlių piktogramą ir raskite Photos aplikaciją. Ją paspaudus, matysite visas savo perkeltas nuotraukas. Tokiu būdu jūsų duomenys saugomi ir gali būti pasiekiami net ir nepaisant paskyros uždarymo.

Kaip išjungti arba ištrinti paskyrą

Norint išjungti paskyrą, pirmiausia reikia paspausti ant savo profilio nuotraukos viršutiniame dešiniame kampe ir pasirinkti privatumo nustatymus. Antrajame žingsnyje įveskite slaptažodį ir pasirinkite priežastį, kodėl stabdote arba trinate paskyrą. Paskutinis žingsnis - ištrynimo patvirtinimas. Įsijungus šią nuorodą, matysite langą su informacija apie tolesnį veiksmą.

  1. Pateikti atsiuntimo užklausą - jūsų vardas, informacija ir profilio nuotrauka bus paslėpti.
  2. Tada pateksite į išaktyvavimo puslapį. Spustelėkite mėlyną mygtuką „Tęsti paskyros ištrynimo procesą“.
  3. Kitame lange gausite įspėjimą, kad ištrinęs paskyrą negalėsite naudotis Messenger ir visi susirašinėjimai bus ištrinti. Visi duomenys bus ištrinti.

Tačiau iš tikrųjų taip nėra: jeigu apsigalvojote, galite prisijungti ir spustelėti „Atšaukti ištrynimą“. Be to, jūsų duomenys bus saugomi socialiniame tinkle mažiausiai 90 dienų nuo ištrynimo dienos, o kopija - dar ilgesnį laiką. Pasirinkite variantą „Žr.“ ir spauskite „Tęsti paskyros ištrynimo procesą“, po kurio tinklas informuos jus, kad dabartinis seansas baigėsi ir paprašys prisijungti iš naujo. Vėl pateksite į pagrindinį puslapį su naujienomis.

Kaip atsisiųsti vaizdo įrašus iš „Facebook“

Pastabos apie duomenų atkūrimą ir saugumą

Be to, atlikus šiuos veiksmus, galite pasirinkti norimą formatą, failų kokybę ir laikotarpį duomenų eksportui. Tokiu būdu įsitikinate, kad svarbiausi prisiminimai ir nuotraukos išliks nepriklausomai nuo paskyros statuso.

Santrauka: ką svarbu žinoti prieš paspaudžiant ištrynimo mygtuką

  • Duomenų eksportas į Google Photos užtikrina ilgalaikį saugumą ir prieinamumą.
  • Po paskyros ištrynimo Messenger paslauga gali būti nepasiekiama, o susirašinėjimai ištrinti.
  • Duomenų kopijos gali būti saugomos iki 90 dienų ar ilgiau, priklausomai nuo platformos politikos.
  • Jei nuspręsite atšaukti ištrynimą, tiesiog prisijunkite ir pasirinkite Atšaukti ištrynimą.

tags: #kaip #facebooko #profili #paversti #paskyra